Fàcil

Asfalt Perimetral

Recorregut molt còmode i planer que circumval•la el perímetre de la ciutat. Al ser un circuit per asfalt, vigilarem en tot moment a les cruïlles i especialment en el punt que travessem la carretera de Cubelles.

Llarga distància
Descarrega Track GPX
RESSENYA DEL CIRCUIT

Iniciarem el recorregut davant de la Zona Esportiva, davant de la Ronda Ibèrica, i començarem a córrer direcció Barcelona. Sempre per la vorera, girarem a la dreta un cop arribats a la Ronda Europa, i ja la seguirem fins al Passeig Marítim.
Arribats a aquest punt, on veurem el far de Vilanova, podrem escollir anar per la zona de terra compactada del passeig, o per l’asfalt. Desprès de passar per dintre del Parc de Ribes Roges, seguirem sempre paral•lels a la platja i arribarem a les runes de Adarró.

En aquest punt girarem a l’esquerra i remuntarem un curt pendent per arribar a la tranquil•la platja de Miramar. Passarem per sota la via del tren i creuarem l’aparcament que ens trobarem just al darrere.
Per un petit tram ondulat arribarem al Racó de Sta Llúcia, unes construccions característiques amb un clar aire mariner. Girem a la dreta per un carrer en baixada, i abans d’arribar al seu final tornarem a fer un gir a la dreta per trobar-nos un petit tram de terra, abans de travesar la carretera de Vilanova a Cubelles.

Creuarem prestant la màxima atenció i el més ràpid possible. A l’altra banda de la carretera ens trobarem un ample camí de terra, que en suau pujada ens portarà fins a la coneguda “zona del tennis”. Girem a l’esquerra i circumval•larem totes les cases, primer per l’asfalt i desprès pel carril bici.
Aquest carril ciclista ja pràcticament no el deixarem fins a retornar al punt de sortida, exceptuant algun curt tram on, per les característiques del carrer encara no s’ha pogut fer.

FITXA TÈCNICA
MAPA / PERFIL
Distancia total: 10322 m
Elevación máxima: 50 m
Elevación mínima: 3 m
Ascenso total: 124 m
Descenso total: -122 m