Fàcil

Circuit Cardio Protegit Passeig de Ribes Roges

Recorregut molt còmode i planer de 5 km, amb cartells indicadors a cada punt quilomètric, que transcorre per la façana marítima de Vilanova i la Geltrú. El circuit disposa de dues unitats de desfibril·lació, instal·lades a l’entrada del passeig de Ribes Roges a l’altura de la Pasífae. Cal prestar atenció en tot moment a les cruïlles.

Mitja distància
Descarrega Track GPX
RESSENYA DEL CIRCUIT

El recorregut comença al panell informatiu que hi ha al passeig de Ribes Roges, a l'altura de la rambla de Lluís Companys, i continua per la zona de vianants del passeig en sentit Tarragona fins a arribar a les escales que donen accés al passeig de Salvador Espriu. A pocs metres hi ha el punt quilomètric 1 i el canvi de sentit. De tornada el circuit segueix el camí del parc de Ribes Roges més pròxim al mar i passa per davant de l'estació de trenets de Ribes Roges fins al punt quilomètric 2. Un cop travessat el Xiringuito de Ribes Roges (hi ha lavabos oberts tot l'any) cal prendre el camí de l'esquerra, deixant el mar a l'esquena, i creuar la riera pel pont que hi ha a uns 50 metres a mà dreta. El circuit continua pel passeig arbrat, a continuació del pont, i segueix pel camí de buguenvíl•lies que porta just davant de l'Oficina d'Informació Turística. A partir d'aquest punt cal resseguir el camí del dic de ponent, sempre per la vorera, fins a l'edifici del Gran Marina, on es troba el punt quilomètric 3 i el canvi de sentit de la marxa.

La tornada es fa en direcció a l'Oficina d'Informació Turística, es travessa el pas de vianants i es continua en direcció al Far per la zona de vianants enjardinada a la part central del passeig. Un cop deixat enrere el punt quilomètric 4, hi ha el punt de gir per refer el camí fins al punt d'informació. Aquest cop el circuit transcorre pel vial per als vianants, entre el Parc de Ribes Roges i el carril de trànsit.

FITXA TÈCNICA
MAPA / PERFIL
Distancia total: 5086 m
Elevación máxima: 12 m
Elevación mínima: 1 m
Ascenso total: 67 m
Descenso total: -69 m