Difícil

Costa

Recorregut pràcticament tot per pista forestal còmode i ample que ens permetrà realitzar un entrenament de qualitat o un agradable passeig.

Curta distància
Descarrega Track GPX
RESSENYA DEL CIRCUIT

Iniciarem el recorregut davant del Far de Vilanova, just a sobre el pont sobre la riera. Remuntarem el carrer asfaltat fins trobar el pont sobre la via del tren, però no la creuarem, seguirem paral•lels a la platja i la via del tren, per arribar a la “Casa del Mar”, un masia rehabilitada que dóna nom a la urbanització. Aquí farem un curt tram de corriol entre arbres per tornar a sortir a la pista poc després. Sense deixar-la en cap moment anirem entrant i sortint del bosc, sempre amb vistes al Mar Mediterrani.

Un cop arribem a sobre del túnel que ens donaria accés a Sitges, i on trobarem un rètol informatiu, girarem a l'esquerra i farem una curta pujada per sender. Sortirem a un collet i tornarem a trepitjar terreny còmode, que sempre per pista i amb petites pujades i baixades suaus ens portarà a la urbanització Cases del Mar.

Creuarem la urbanització per asfalt fins la seva entrada, i allà tornarem a tocar terra, que després d'un curt tram de sender, ens retornarà fins al punt de sortida per pista ample i creuant el pont sobre la via del tren, per acabar de nou a la Platja del Far.

FITXA TÈCNICA
MAPA / PERFIL
Distancia total: 7976 m
Elevación máxima: 68 m
Elevación mínima: 9 m
Ascenso total: 200 m
Descenso total: -201 m