Fàcil

Entre Vinyes

Recorregut molt còmode i corrible, sempre per bons senders i sense zones tècniques, que ens permetrà gaudir del pas per diferents masos i vinyes. Al pas pel polígon de sortida prestarem especial atenció en travessar els carrers.

Curta distància
Descarrega Track GPX
RESSENYA DEL CIRCUIT
Iniciarem el recorregut davant de la Zona Esportiva, davant de la Ronda Ibèrica, i començarem a córrer per la Rambla St Jordi i Països Catalans, voltant tota la zona esportiva, per creuar per pas de vianants i realitzar un primer curt tram per un polígon. Al final del mateix ja trobarem el camí i al poc les primeres vinyes, que ens portaran a travessar la carretera del “Casino”. Just la passem entrem en un corriol pel bosc i poc després trobarem una pista pavimentada fins a passar per sobre l'autopista Pau Casals.

Deixem el pont de l'autopista enrere i poc desprès girem a la dreta entrant en un corriol del bosc, primer amb tendència a baixar i posteriorment planejant fins al nucli de Puigmoltó, que creuarem pel carrer principal fins tornar a trobar el sender que ens tornarà a fer entrar al bosc, i l'anirem resseguint en un puja-baixa constant i molt distret entre vinyes i bosquines.

Així, i per un tram entre murs de pedra seca, tornarem a passar per sobre l'autopista pel camí que ens durà a la Masia d'en Veguer. En aquest sector trepitjarem asfalt, sempre pel camí principal que porta als diferents patis de la zona, que ens anirà apropant altre cop a Vilanova, a trams de carril bici i trams per la vorera dels carrers, per acabar de nou al punt de sortida.

FITXA TÈCNICA
MAPA / PERFIL
Distancia total: 14307 m
Elevación máxima: 111 m
Elevación mínima: 29 m
Ascenso total: 274 m
Descenso total: -264 m