Moderat

Mas Artís

Recorregut molt clàssic pels corredors de la zona, fàcil tècnicament que permet portar un bon ritme en tot moment. A l’estiu evitarem les hores centrals del dia.

Curta distància
Descarrega Track GPX
RESSENYA DEL CIRCUIT

Iniciem la ruta davant de la zona esportiva, rodant còmodament pel carril bici de la Ronda Ibèrica fins trobar l'aparcament municipal. Aquí trobem el camí de terra que remunta suaument el torrent al qual va paral•lel. El camí és molt agradable en tot moment, ample i de molt bon trepitjar durant els primers 4 quilòmetres, entrant a partir d'aquest moment en un sector de corriols i trialeres més exigents.
Passarem per davant del Mas Artís, una senyorial masia habitada encara en l'actualitat i que explota totes les terres i vinyes dels voltants. Després d'una curta baixada farem dos girs seguits a l'esquerra, on trobarem la pujada més forta del circuit, tot i ser curta, que ens durà al punt més elevat de la ruta, un collet on en dies clars gaudirem d'unes bones vistes de la costa mediterrània.

Un cop en aquest punt, la major part del que ens queda serà amb tendència a baixar, sempre suaument i amb algun curt tram de pujada. Els darrers quilòmetres, un cop passem per sota l'autopista Pau Casals, farem un tram d'asfalt que ens portarà fins a una cruïlla, que identificarem al veure el Mas La Figuera, on travessarem la carretera amb precaució, ja que és un tram amb força trànsit del polígon industrial que hi ha a la vora, i realitzarem un nou tram per camí ample i en suau baixada fins a arribar de nou a l'aparcament on hem sortit. D'aquí solament ens quedarà retornar tranquil•lament fins a la zona esportiva.

FITXA TÈCNICA
MAPA / PERFIL
Distancia total: 12650 m
Elevación máxima: 229 m
Elevación mínima: 28 m
Ascenso total: 279 m
Descenso total: -279 m