VNG – Sant Pere Molanta

Ruta Circular sobre la base de la Ruta XS-VNG-Ribes-Canyelles. Els primers quilòmetres ens acostaran al Parc del Garraf i al municipi d’Olivella, i ens endinsarem al pla del Penedès i als seus paisatges entre vinyes.

Distància S
Descarrega Track GPX
RESSENYA DEL CIRCUIT

Es tracta d’una ruta accessible on el més destacat és el tram entre els quilòmetres 19 i 30, amb l'ascens fins a Olivella. Un cop desfet l'ascens, comença la pujada a Cal Surià (Les Colines), amb trams de més del 10% de desnivell.

Superat aquest tram, cal estar alerta al trencall del km 32, ja que no entrarem  al nucli de Sant Pere Molanta, sinó que agafem la carretera secundària de l'església, iniciant un tram de pla entre vinyes, que ens permetrà gaudir d'aquest entorn. Ens trobarem alguns cellers, com el de la Masia Torreblanca.

Passat el nucli de Sant Miquel d'Olèrdola, cal posar atenció en travessar pel pont la C-15 i accedir a la C-15z, l'antiga carretera entre Vilafranca del Penedès i Canyelles i que ara està reservada a la circulació de maquinària agrícola i veïns del municipi.

FITXA TÈCNICA
MAPA / PERFIL
Distancia total: 55096 m
Elevación máxima: 267 m
Elevación mínima: 12 m
Ascenso total: 844 m
Descenso total: -843 m