Vilanova i la Geltrú – Olivella – Santa Susanna

Ens arribem a terres del massís del Garraf; Olivella, Santa Sunanna.

50,46 km
Descarrega Track GPX
RESSENYA CIRCUIT

Sortim del Far de Sant Cristòfol en direcció al camí dels Colls. Després d'un tram asfaltat agafem el camí de les Cases del Sord (Sitges), seguim a tocar el mur de pedra de l'Autòdrom i girem a l'esquerra, resseguint un bonic corriol a tocar les vinyes de Can Baró. Travessem la carretera i arribem a les Torres. Des d'allà girem a l'esquerra a l'altura de la Caseta.

Voregem la riera de Jafre i pugem fins a Can Pere la Plana. Seguim pujant en direcció a ca l'Almirall, des d'on agafem un corriol fins al fondo Querol, seguim a la dreta pujant el fondo, i el deixem a l'alçada d'un magnífic roure.

Allà girem a l'esquerra en direcció a Olivella, passant entre El Raurell i la Mesquita, cap al Pou de la Vinya. Baixem fins a la riera de Begues i abans d'arribar a Can Suriol seguim riera amunt paral·lels a la carretera, fins a Can Duran.

Sortim a la carretera. Al cap de pocs metres girem a l'esquerra, seguint el camí de Can Muntaner, i entrem al parc del Garraf. La pista és nova i trobem el corriol de Trencaportells fins a Santa Susanna.

Uns minuts per gaudir de les vistes de la masia sobre el turonet, envoltada de la riera de Begues, i continuem. Primer per una forta pujada i després baixant per l'insòlit fondo del Masset d'en Ferret, per entrar als Pelagons.

Podem observar com l'aigua ha dibuixat la roca calcària creant uns fons preciosos. Un cop passem els masos abandonats, arribem a la cadena.

 

FITXA TÈCNICA

Seguim fins a Can Suriol i, abans del pont, baixem a la Riera de Begues per seguir pel bonic camí vell d'Olivella, a tocar la riera de Begues, fins Can Giralt. Tenim un tram de pista des de la masia fins a la cruïlla de la carretera, que seguirem uns quilòmetres fins a trobar el trencall de Can Lloses.

Agafem el camí de la dreta i per corriols anem a ca l'Escolà, a Ribes. Riera avall seguirem cap a l'Autòdrom, on girem a la dreta per entrar al camí de Can Girona. Just davant la casa agafem el corriol de la dreta i pugem pel racó de Miralpeix fins a Mas d'en Serra. Rodejant la urbanització des de la banda del darrere, trobarem el dipòsit i retornarem fins al punt de sortida.

MAPA / PERFIL
Distancia total: 50540 m
Elevación máxima: 287 m
Elevación mínima: 9 m
Ascenso total: 1011 m
Descenso total: -1027 m