Vilanova i la Geltrú- Ribes- Viladellops- Canyelles

Recorregut amb alguns trams d’asfalt per carreteres de poc trànsit i que ens permet enllaçar els municipis interiors de la comarca; Ribes, Viladellops Canyelles

33 km
Descarrega Track GPX
RESSENYA CIRCUIT

Sortim del Punt Bici situat a la ronda Ibèrica, que queda per damunt l'aparcament de l'Hospital de Sant Antoni per agafar el carrer Masia Cabanyes. Passem sota la C31 i seguim per un camí encaixonat entre marges fins a arribar a la Masia Cabanyes. Girem a la dreta en el sentit de la marxa per un carrer que correspon a l’antic Camí Ral i poc més enllà, en la primera bifurcació ho fem a la dreta, passant per darrere de la masia Frederic i enllaçant amb un carril bici que seguin a la dreta fins a arribar a l’alçada d’una rotonda que en permet travessar a l’altre canto de la via i passar per sota de la C15. Al final d’aquest carril hi ha un gir molt tancat i en pujada que ens permet connectar amb el camí de la masia Torre d’en Veguer i Can Martí. Seguin aquest passem la C32 per sota i just en fer-ho remuntem a l’esquerra per anar a buscar un camí que ens porta al camí del Montgròs i el seguim en direcció a cal Sidro i en direcció l’ermita de Sant Pau passant per sota d’aquesta la pista ens porta fins  al barri de les Parellades de St. Pere de Ribes.

Agafem el lateral de la C15b cap a la dreta en pujada i sortim per la propera rotonda en direcció al nucli del Palou Alt. Continuem uns quilòmetres per la carretera BV2111 fins a la urbanització Mas Milà –Mas Mestres anem a cercar el carrer de la Miquela i després de la darrera corba agafen un camí a mà esquerra. Seguim per aquests fins que passada una casa  trobem un trencall on ens desviem a l’esquerra i per aquest camí arribem a Viladellops.

De Viladellops sortim direcció oest pel carrer principal. Baixem fins a trobar l’encreuament amb la C15z, antiga carretera de Canyelles a Vilafranca, girem a l’esquerra i arribem a Canyelles. Entrem pel carrer del Pont Nou, Major, Romanguer i avinguda Dalmart i abans de creuar la riera agafem la pista a l’esquerra que seguim fins a la masia de Cal Simó i poc després entrem a la urbanització. Seguim el carrer Avila, girem per l’avinguda de Canyelles i quan acaba la pujada agafem l’avinguda d’Andalusia. A la següent corba girem a l’esquerra pel carrer Lanjaron i Sevilla. Poc abans d’acabar aquest hi ha un trencall a l’esquerra de terra, l’agafem i ens portarà fins al mas de l’Artís i seguin la mateixa pista principal anem descendint fins al pas de la C32. No deixem aquesta pista principal ja fins a arribar al punt de sortida.

FITXA TÈCNICA
MAPA / PERFIL
Distancia total: 33342 m
Elevación máxima: 227 m
Elevación mínima: 29 m
Ascenso total: 842 m
Descenso total: -872 m