Vilanova – Mas de l’Artís- Can Baró

Ruta curta i clàssica pel terme de Vilanova i la Geltrú.  Camins i pistes sense dificultat tècnica.

12.600 km
Descarrega Track GPX
RESSENYA

Sortim del Punt Bici situat a la ronda Ibèrica, que queda per damunt l'aparcament de l'Hospital de Sant Antoni, i agafem el camí del torrent de la Pastera que anem seguint sense deixar-ho. Primer passem per sota la C31 i després d’un tram d’asfalt seguim per un camí de terra. Més tard arribem sota del punt de l'aqüeducte del canal de regants que porta aigua del pantà de Foix, fem una corba de 90 graus i poc després agafem el primer trencall a l’esquerra en el sentit de la marxa. Aquest passa pel costat d'una hípica primer i més tard per sota l’autovia C32. Tot seguit hi ha una corba a la dreta i en pujada que ens condueix al camí del Mas de l’Artís.

Aquest camí és una pista ampla en bon estat que va pujant progressivament. Abans d'arribar al mas de l’Artís cal girar a esquerra per una pujada de ciment, intensa però curta.

Anem enllaçant corbes fins que arribem a una cruïlla. El camí de l’esquerra ens portaria a les Mesquites i el de la dreta en direcció a la barraca del Bruno i el Pla de les Palmeres, nosaltres seguim tot recte encarant una baixada. Passarem per Can Baró, ara en runes i continuem en sentit descendent cap al Mas Torrat i el torrent de Sant Joan.

Passem novament la C-32, poc després troben una altra cruïlla on agafem el camí de la dreta en direcció a la Bassa d'en Creixell passant per una zona urbanitzada. Quan trobem una carretera perpendicular al nostre sentit de la marxa la travessem en línia recta per agafar un nou camí entre sínies i horts. Tornem a passar per sota la C31 i seguim fins a trobar-nos la ronda Ibèrica. A mà esquerra arribarem al punt de sortida.

FITXA TÈCNICA
MAPA / PERFIL
Distancia total: 12301 m
Elevación máxima: 196 m
Elevación mínima: 28 m
Ascenso total: 283 m
Descenso total: -282 m